Om Mig

Marina Lood heter jag & det är jag som driver Marinas Fotvård. Född 1978. Att arbeta med människor är något som jag brinner för & det är detta jag trivs med allra bäst! Så.....vad gjorde jag innan jag startade min klinik?

Lite bakkgrund....

Gymnasiet gick jag på Omvårdnadsprogrammet i Hässleholm på Jacobsskolan. Tog studenten 1998 som färdigutbildad undersköterska.

Efter det jobbade jag både inom äldrevården samt handikappomsorgen fram till 2003 då jag var med om mitt största mirakel i livet......blev mamma till en underbar son. Efter föräldrledigheten så tog jag en annan bana eftersom jag då behövde ett dagtidjobb. Började jobba på Ballingslövs kök.

2006 skedde ännu ett mirakel då jag blev mamma igen till en underbar liten dotter.  Fortsatte sedan mitt arbete på  Ballingslövs kök efter föräldraledigheten var slut. Men nu ville jag vidare med något helt annat. Började läsa på Axelsons i Malmö & tog examen i april 2009. Färdigutbildad diplomerad medicinsk fotvårdsspecialist. Nu började ett nytt kapitel igen.... kliniken byggdes från grunden & invigdes 1 mars 2010. Kan härmed avsluta dessa rader med att säga att jag tog rätt beslut  & är glad att jag vågade ta klivet fullt ut....Jag trivs såååå bra med mitt arbete! Mvh/ Marina

Efter hand så har jag även gått fler utbildningar.......som ni kan se här nedan...


Mina Utbildningar


  • Medicinsk Fotvård på Axelsons Gymnastiska Institut

 

  • Vaxningsteknik på Axelsons Gymnastiska Institut

 

  • Diplomerad Manikyrist för NF Education på Creative Nail Design Academy

 

  • Shellack för NF Education på Creative Nail Design Academy

 

  • Diplomerad Nagelskulptris för NF Education på Creative Nail Design Academy


  • SPA för ansikte - Biosmos för NF EducationKliniken